Scroll Top
TEAMBUILDING

Activ Parc este partenerul companiilor care doresc să işi consolideze echipele printr-o abordare activă prin jocuri care presupun creativitate, competiţie şi distracţie.
Pentru că suntem o echipă de oameni creativi şi pentru că avem la dispozitie un parc de 4 hectare, putem desfăşura toate activitătile “in – house’’. Ţinta noastră este să satisfacem particularităţile nevoilor fiecărui client în parte, astfel vă propunem o varietate de programe din care putem alege împreuna ce este mai potrivit pentru echipa dumneavoastră.

1. Program competitiv - creativ

  • recomandat pentru un grup de aprox. 20 persoane
  • durata aproximativă - 4 ore

Activităţi şi jocuri de grup care provoacă comunicarea, spiritul competitiv şi creativitatea.
Presupune efort moderat, dificultate minim spre medie, fiind compus din activităţi distractive de teambuilding printre care: paşii uriasului, diverse jocuri de construit în echipă, reţeaua electrică, tir cu arcul, ştafeta etc.
Cu siguranţă vom surprinde cu aceste activităţi, care pentru un grup optim de 20 de persoane ar dura aproximativ 4 ore.

2. Program de aventură la înălţime

  • recomandat pentru un grup de aprox. 20 persoane
  • durata aproximativă - 4 ore

Activitate de escaladă în copaci, trei trasee de dificultate mediu spre avansat (inclusiv tiroliană), presupune efort susţinut, adrenalină, depăşirea limitelor. Activitatea se desfaşară în cadrul parcului nostru.

3. Program de aventură combat paintball

  • recomandat pentru un grup de minim 10 persoane

Activitatea se desfăşoară pe terenul de paintball din cadrul parcului nostru.

Activitatea presupune efort susţinut, iar jocul în echipă, încrederea în sine, dexteritatea, capacitatea de a lua decizii sub presiune, sunt doar câteva dintre abilităţile pe care le putem dezvolta în cadrul echipei dumneavoastră.

4. Program de foc de tabără şi activităţi recreative

Programul presupune activităţi de destindere în cadrul cinei la foc de tabără. Animatorii noştri vă vor propune o serie de provocări inedite.
Echipa dumneavoastră va rămâne cu amintiri frumoase şi mărturii ale unei zile memorabile.

Suplimentar programul poate fi extins cu lansare de lampioane.

Echipa ta merită cele mai bune momente de conexiune și învățare! Descoperă acum soluțiile noastre personalizate pentru o echipă mai unită și mai motivată!

Contactează-ne pentru detalii și rezervări!